معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی گفت: در اجلاس ۲+۶ که در ماه گذشته در تهران برگزار شد، هدف نهایی این اجلاس، ترانزیت ۲۰ میلیون تن در سال با کشورهای آسیای مرکزی در برنامه کاری کشور ایران قرار گرفت.
رئیس اتاق مشترک ایران و عراق خاطر نشان کرد: بخش قابل توجهی از صادرات گاز به عراق به دلیل نحوه پرداخت عراقی با چالش مواجه شد که هم اکنون بخش اعظمی از این پرداختها جبران شده است.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه توافقات تجاری با اندونزی، پاکستان، ترکیه و ... در حال انجام و احیا است، گفت: با اصلاح روابط توانستیم ارز را با کمترین هزینه و بالاترین سرعت در منطقه مبادله کنیم.
معاون حمل و نقل وزارت راه وشهرسازی با حضور در کنفرانس بینالمللی تاجیکستان موقعیت جغرافیایی استراتژیک و مزیتهای لجستیک جمهوری اسلامی ایران را تشریح کرد.
دبیر انجمن کشتیرانی اظهار داشت: متاسفانه عملکرد هندیها در بحث بازاریابی به بندر چابهار و ترانزیت از مسیر ایران آسیب زده و با توجه به حجم زیاد بار از هند به سمت آسیای میانه به ویژه روسیه و ارسال حجم قابل توجه بار هند که مربوط به کمکهای انسان دوستانه این کشور به افغانستان میشود، حجم مبادلات با مرجعیت هند از بندر چابهار در قالب صادرات، ترانزیت و ترانشیپ ...
معاون حملونقل وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: اجلاس شش جانبه ترانزیتی را فرصتی برای همافزایی و بهرهمندی همه بازیگران عرصه حملونقل، لجستیک و تجارت در منطقه میدانیم.
معاون شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حملونقل با بیان اینکه ساخت پل مرزی مشترک بین ایران و آذربایجان از زمان اجرای علمیات 1.5 سال زمان میبرد، گفت: ساخت این پل به تردد ایمنتر و سهلتر رانندگان ترانزیتی کمک میکند.
دبیرکل انجمن کشتیرانی با اشاره به طولانی شدن مدت زمان رفت و برگشت کشتیها از /به بنادر روسیه گفت: نگاه ناسیونالیستی روسیه در بنادر باعث میشود که کشتیها از سرویس مطلوبی برخوردار نباشند.
مدیرکل ترانزیت و حمل و نقل بینالمللی سازمان راهداری با اشاره به مذاکرات بین تهران و ایروان درباره احداث پروژه «ترانشه ۴» به عنوان مسیر تجاری جایگزین اظهار داشت: این پروژه بلندمدت، بزرگراه جدیدی است که از منطقه گاجاران و قاپان شروع و از این مسیر جدا و به سمت ایروان میرود. این مسیر فاصله زیادی از قرهباغ دارد اما باتوجه به شرایط جغرافیایی و ابنیههای ...
مدیرکل دفتر تجاریسازی وزارت راه و شهرسازی گفت: در جلسه سه جانبه اخیر در مسکو با حضور وزیر راه و شهرسازی کشورمان و معاونین نخست وزیری روسیه و آذربایجان برای ترانزیت 15 میلیون تنی تا سال 2030 به توافق رسیدیم.
مدیرعامل کشتیرانی تاکید کرد: کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با در نظر داشتن تامین نیازهای ناوگان با استفاده از توان تولیدکنندگان داخلی، اقدام به سفارش ساخت ۴ فروند کشتی به سازندگان داخلی کرد.
نماینده دومای روسیه اظهار داشت: ادامه داد: امروز درباره ایران اولویت روسیه همکاریهایها در بخش نفت و گاز است و اخیرا با گازپروم قراردادی هم در این باره منعقد شده بنابراین مهمترین اولویت ما در حوزههای نفت و گاز است و حوزههای زیرساختهای راه و ترانزیت در اولویت های بعدی ما در روابط با ایران قرار دارد.
معاون نخست وزیر و وزیر صنایع و تجارت جمهوری تاتارستان در دیدار با معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی کشورمان از اهتمام این کشور برای ایفای نقش در کریدور شمال- جنوب و افزایش تجارت خود با ایران خبر داد.